Palvelumme

Sairaanhoitajia koteihin

Asiakasryhmiämme ovat esimerkiksi erityislapsiperheet sekä ikäihmiset. Sairaanhoitajistamme muodostuva tuttu hoitorinki käy asiakkaan kotona ja tekee siellä mitä asiakas tarvitsee. Kotikäynnin aikana annamme koko osaamisemme asiakkaan käyttöön ja osallistamme mieluusti omaisia hoidon suunnitteluun asiakkaan niin toivoessa.

Hoitajiltamme sujuu kaikenlainen arkitoimissa avustaminen, vaativakin lääkehoito, erilaisten hoitotoimenpiteiden suorittaminen, muistitestaus, terveysneuvonta ja kaikenlaiset kodinhoidolliset työt. Tunnemme laajalti hoitotyön kenttää ja pääkaupunkiseudun palveluita. Ohjaamme asiakkaat tarvittaessa hakeutumaan oikeanlaisten palveluiden piiriin, avustamme ajanvarauksessa ja voimme toimia saattajana.

Sairaanhoitajia sijaisuuksiin

Tarjoamme sairaanhoitajia eri mittaisiin sijaisuuksiin sairaaloihin, terveysasemille, kotihoitoon, vanhustenhuollon yksiköihin, kehitysvammaisten asumisyksiköihin sekä päiväkeskuksiin. Hoitajamme voivat sijaistaa äkillisissä poissaoloissa ja pystyvät toimimaan vaativissakin kohteissa.

Kaikki sairaanhoitajamme ovat kokeneita, lääkeluvallisia, sujuvaa suomea puhuvia ja asianmukaisesti rokotettuja sairaanhoitotyön konkareita. Meillä on töissä sairaanhoitajia, ensihoitajia, kätilöitä ja terveydenhoitajia.

Koulutuksia

Pidämme erilaisia ensiapukursseja sekä defibrilaattorien käyttökoulutuksia yrityksille ja yhteisöille.

Lisäksi tarjoamme räätälöityjä koulutuksia hoitoalan henkilöstölle tai terveyteen liittyviä luentoja sekä sairaanhoitajan terveystarkastuksia yrityksille. Koulutukset onnistuvat simulaatiokoulutuksina, erilaisina lähikoulutuksina sekä etäkoulutuksina.

Hoitajasi Oy

Y-tunnus: 3182067-7

info@hoitajasi.fi

Pitkäjärventie 15

02720 Espoo

Jaana 040 322 9463

Seikku 046 883 1594

Luotettava kumppani logo

Tietosuojaseloste

Omavalvontasuunnitelma

Kaupungit:

Kotihoito Espoo