Meistä

Meillä työskentelee vain korkeasti koulutettuja ja kokeneita sairaanhoitajia. Toimintamme on asiakaslähtöistä eli palvelumme räätälöidään aina asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Sairaanhoitajamme ovat tottuneita toimimaan erilaisissa toimintaympäristöissä ja kaikilla sairaanhoitajillamme on lääkeluvat voimassa.

Tarjoamme

Sairaanhoitajia lyhytaikaisiin sijaisuuksiin pääkaupunkiseudun sairaaloihin ja hoiva-alan toimipisteisiin.

Hoitajamme voivat sijaistaa äkillisissä poissaoloissa niin kotihoidon yrityksissä kuin laitosympäristössäkin. Hoitajamme voivat sijaistaa saattohoitoringissä, rokotuspisteissä tai toimia kohteissa jossa tarvitaan erityisosaamista vaativasta lääkehoidosta, haavahoidosta tai vaikka enteraalisesta ravitsemuksesta.

Kotisairaanhoidon ja kotihoidon palveluita ikäihmisille pääkaupunkiseudulla.

Kotikäynnin aikana annamme koko osaamisemme asiakkaan käyttöön ja teemme käynnillä sitä mitä asiakas tarvitsee. Ikäihmisten ollessa kyseessä, mieluusti osallistamme myös omaisia hoidon suunnitteluun ja toteutukseen asiakkaan niin halutessa. Tässä muutamia esimerkkejä Hoitajasi kotikäynneistä:

  • Suihkussa avustaminen. Samalla vaihdetaan lakanat, hoidetaan asiakkaan kynnet ja tarkistetaan jalkojen kunto, kysellään kuulumisia, annetaan terveysneuvontaa ja tehdään vaikka kokonaisvaltainen sairaanhoitajan terveystarkastus (sisältää mm. muistitestauksen, kaatumisen riskiarvion ja myöhäisiän masennusseulan).
  • Lääkkeiden jakaminen tai pistoshoito. Jaetaan asiakkaan lääkkeet dosettiin viikoksi tai kahdeksi tai pistetään lääkeinjektio. Samassa yhteydessä käydään läpi lääkekaapin sisältöä ja laitetaan poistoon vanhentuneita lääkkeitä. Käydään läpi lääkkeiden vaikutuksia ja annetaan neuvontaa lääkkeisiin liittyen. Täytetään ajantasainen lääkelista potilaalle.
  • Erilaiset toimenpiteet kuten esimerkiksi ompeleiden poisto, haavan hoitaminen tai korvien huuhtelu. Avanteen hoito ja arviointi. Virtsarakon katetrointi tai asiakkaan tai omaisen opastaminen jonkin toimenpiteen suorittamiseen.
  • Asioilla avustaminen ja saattajana toimiminen. Asiakkaan kanssa yhdessä täytetään kauppatilaus. Kuljetetaan terveysasemalle tai poliklinikalle ja toimitaan saattajana. Käydään läpi asiakkaan terveyskertomusta tai laboratoriotuloksia ja annetaan terveysneuvontaa.
  • Toimenpiteeseen valmistaminen. Esimerkiksi avustetaan suolen tyhjennyksessä ennen tähystystoimenpidettä. Voinnin seuranta.
  • Apuvälineiden (wc-istuimen korokkeet, rollaattorit, pyörätuolit yms) lainaamisessa avustaminen kaupungin apuvälinelainaamosta. Kaatumisen riskin arviointi.
  • Omaishoitajan lomittaminen lyhytaikaisesti. Jäämme kotiin hoitamaan puolisoa ja tarvittaessa teemme samalla siivoustöitä ja ruuanvalmistusta. Lomittaminen voidaan sopia esimerkiksi muutaman tunnin tai vaikka päivän mittaiseksi ajaksi.

Meille tärkeää on asiakkaan kohtaaminen ja hoito kiireettömästi, ammattimaisesti ja kokonaisvaltaisesti. Tunnemme monipuolisesti hoitotyön kenttää ja pääkaupunkiseudun palveluita. Ohjaamme asiakkaat tarvittaessa hakeutumaan oikeanlaisten palvelujen piiriin. Avustamme ajanvarauksessa ja voimme toimia saattajana.

Omavalvontasuunnitelma

Omavalvontasuunnitelma (pdf)

Hoitajasi Oy

Y-tunnus: 3182067-7

info@hoitajasi.fi

Luotettava kumppani logo