Hoitajasi

Tässä me olemme! Hoitajasi Jaana ja Hoitajasi Seikku, tämän yrityksen perustajat. Hoitajasi oy perustettiin vuoden 2021 alussa ja nyt me työllistämme jo parikymmentä keikkahoitajaa ympäri pääkaupunkiseutua.

Olemme molemmat pitkän linjan sairaanhoitajia ja yhdessä meillä on melkein puolen vuosisadan työkokemus hoitoalalta. Tavoitteemme on tehdä sairaanhoitajan työtä laadukkaasti, turvallisesti ja asiakkaamme aidosti kohdaten. Olemme onnistuneet tässä hienosti ja voimmekin ylpeästi sanoa että meillä on ainoastaan tyytyväisiä asiakkaita ja osaavia sairaanhoitajia.

Asiakkaamme saavat aina luokseen korkeasti koulutetun ja motivoituneen sairaanhoitajan, joka perehdytetään työhönsä kunnolla ja joka saa työstään asianmukaisen korvauksen. Olemme onnistuneet muodostamaan jokaiselle asiakkaallemme keikkaringin, joka muodostuu asiakkaalle tutuista sairaanhoitajista. Kaikki sairaanhoitajamme ovat kokeneita konkareita, puhuvat sujuvaa suomea ja joukostamme löytyy myös äidinkielenään ruotsia puhuvia sairaanhoitajia.

Meillä Hoitajasi oy:llä ollaan kiinnostuneita siitä miten meidän asiakkaillamme ja hoitajillamme menee! Tunnemmekin itse jokaisen asiakkaamme sekä meillä keikkailevan sairaanhoitajamme. Sairaanhoitajiemme taustat selvitetään kunnolla, suosittelijoille soitetaan ja olemme aidosti kiinnostuneita siitä miten työt sujuvat. Asiakkailtamme pyydämme palautetta työstämme ja haluamme itsekin tulla tutuksi. Pyrimme kehittämään työtapojamme ja kehittymään työssämme. Haluamme vaatimattomasti olla alamme paras toimija sekä keikkatyöpaikkojen ykkönen.

Jaana
Hoitajasi Jaana
Avaa CV
Seikku
Hoitajasi Seikku
Avaa CV

Hoitajasi Oy

Y-tunnus: 3182067-7

info@hoitajasi.fi

Pitkäjärventie 15

02720 Espoo

Jaana 040 322 9463

Seikku 046 883 1594

Luotettava kumppani logo

Tietosuojaseloste

Omavalvontasuunnitelma

Kaupungit:

Kotihoito Espoo