Haemme kokeneita sairaanhoitajia keikkatöihin

Odotamme sinulta

  • Sinulla on sairaanhoitajan, ensihoitajan, kätilön tai terveydenhoitajan koulutus
  • Rokotussuojasi on kunnossa
  • Lääkelupasi ovat voimassa
  • Puhut sujuvaa suomea

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme oman Hoitajasi-ringin, joka koostuu 2-4 sairaanhoitajasta. Näin asiakkaamme saavat varmasti aina luokseen tutun sairaanhoitajan ja myös hoitajan työ helpottuu, kun asiakas tulee tutuksi.

Toimintaperiaatteemme

Jokainen sairaanhoitajamme saa asianmukaisen perehdytyksen asiakkaan luona toimimiseen. Erityislapsiperheissä ensimmäinen työvuoro tehdään aina toisen sairaanhoitajan kanssa yhdessä. Ikäihmisten ollessa kyseessä katsotaan perehdytys aina tapauskohtaisesti. Osallistamme asiakkaiden omaisia mieluusti mukaan hoidon suunnitteluun ja pyydämme asiakkailtamme säännöllisesti palautetta toiminnastamme.

Haluamme, että viihdyt meillä varmasti. Meillä ei ole mitään työvelvoitetta, vaan jokaisen työvuoron valitset itse. Me emme hae joukkoomme kertakeikkalaisia, vaan joukossamme on ainoastaan sellaisia sairaanhoitajia, joiden elämäntilanteeseen säännöllinen keikkailu sopii. Hoitajasityöt sopivat esimerkiksi oman työn oheen, vanhempainvapaalle tai vaikka jatko-opiskelijoille.

Me tunnemme itse jokaisen asiakkaamme ja toimimme jokaisessa keikkaringissä tuuraajana. Olemme aidosti kiinnostuneita siitä miten käynneillä sujuu ja olemme helposti apuna ja saatavilla, jos kohteessa tulisi jotain mieltä askarruttavaa

Hoitajasi Oy

Y-tunnus: 3182067-7

info@hoitajasi.fi

Pitkäjärventie 15

02720 Espoo

Jaana 040 322 9463

Seikku 046 883 1594

Luotettava kumppani logo

Tietosuojaseloste

Omavalvontasuunnitelma

Kaupungit:

Kotihoito Espoo