Yksityinen kotihoito Espoo

Asiakasryhmiämme ovat esimerkiksi erityislapsiperheet sekä ikäihmiset. Sairaanhoitajistamme muodostuva tuttu kotihoitorinki käy asiakkaan kotona ja tekee siellä mitä asiakas tarvitsee. Kotikäynnin aikana annamme koko osaamisemme asiakkaan käyttöön ja osallistamme mieluusti omaisia kotihoidon suunnitteluun asiakkaan niin toivoessa.

Hoitajiltamme sujuu kaikenlainen arkitoimissa avustaminen, vaativakin lääkehoito, erilaisten hoitotoimenpiteiden suorittaminen, muistitestaus, terveysneuvonta ja kaikenlaiset kodinhoidolliset työt. Tunnemme laajalti hoitotyön kenttää ja Espoon palveluita. Ohjaamme asiakkaat tarvittaessa hakeutumaan oikeanlaisten palveluiden piiriin, avustamme ajanvarauksessa ja voimme toimia saattajana.

Asiakkaamme saavat aina luokseen korkeasti koulutetun ja motivoituneen sairaanhoitajan. Muodostamme jokaiselle asiakkaallemme kotihoitoringin, joka muodostuu asiakkaalle tutuista sairaanhoitajista. Kaikki sairaanhoitajamme ovat kokeneita konkareita, puhuvat sujuvaa suomea ja joukostamme löytyy myös äidinkielenään ruotsia puhuvia sairaanhoitajia.

Espoo kuuluu Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueeseen, jolla on käytössään palveluseteli. Palveluseteli on maksusitoumus, jonka hyvinvointialue myöntää sosiaali ja terveyspalveluiden hankkimiseksi. Mikäli henkilö on oikeutettu saamaan kotihoitoa hän voi hakea palveluseteliä yksityiseen kotihoitoon vaihtoehtona kunnan itse tuottamalle tai ostamalle kotipalvelulle. Tietoa Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen palvelusetelistä löydät tästä linkistä.

Sairaanhoitajamme ovat saatavilla nopeallakin aikataululla. Ota yhteyttä niin jutellaan miten voimme olla avuksi.

Hoitajasi Oy

Y-tunnus: 3182067-7

info@hoitajasi.fi

Pitkäjärventie 15

02720 Espoo

Jaana 040 322 9463

Seikku 046 883 1594

Luotettava kumppani logo

Tietosuojaseloste

Omavalvontasuunnitelma

Kaupungit:

Kotihoito Espoo