Hinnasto

Hinnoittelumme on yksinkertainen. Arkisin päiväkäyntimme maksavat 50 €/h ja teemme mieluusti vähintään 2h käyntejä. Kaikki hinnat:

  • ma-pe klo 7-18 50€/h
  • ma-pe klo 18-22 58€/h
  • lauantai klo 7-18 60€/h
  • lauantai klo 18-22 115€/h
  • sunnuntai klo 7-18 100€/h
  • sunnuntai klo 18-22 115€/h

Terveyden ja sairaanhoito on ALV-vapaata. Kotihoidolliset palvelut (siivoustyöt, päivittäisissä toimissa avustaminen, saattaminen) tehdään ns sosiaalihuoltopalveluna kun kyseessä ovat ikäihmiset tai henkilöt joiden toimintakyky on sairauden takia alentunut. Näistä ei myöskään makseta ALV:a.

Kilometrikorvaukset laskutamme yli 10 km:n meneviltä matkoilta virallisen km-korvauksen mukaan (0,46 €/km).

Mahdolliset hoitotarvikkeet tai lääkkeet (esim. haavahoidossa tarvittava välineistö, tukisidokset tms) eivät kuulu hintaan, vaan asiakas hankkii ne itse. Avustamme mieluusti hoitotarvikkeiden hankinnassa.

Espoossa on käytössä palveluseteli. Palveluseteli on maksusitoumus, jonka kunta myöntää sosiaali ja terveyspalveluiden hankkimiseksi. Mikäli espoolainen on oikeutettu saamaan kunnan järjestämää kotipalvelua hän voi hakea palveluseteliä vaihtoehtona kunnan itse tuottamalle tai ostamalle kotipalvelulle. Lisää tietoa espoon palvelusetelistä löydät täältä: https://www.espoo.fi/fi/palveluseteli-kotihoitoon.

Kotitalousvähennys on verovähennys, jonka voi tehdä kotona teetettävästä kotitaloustyöstä. Vähennys on henkilökohtainen, mutta sen voi saada myös esimerkiksi vanhempien kotona tehdystä työstä. Voit siis tilata kotihoitoa vanhemmillesi ja ehtojen täyttyessä vähentää sen omassa verotuksessasi! Kotitalousvähennys on 60% työn hinnasta. Kotihoidon palveluiden ollessa kyseessä, ei synny mitään materiaalikustannuksia vaan kotihoito on kokonaisuudessaan kotitalousvähennettävää.

Hoitajasi Oy

Y-tunnus: 3182067-7

info@hoitajasi.fi

Luotettava kumppani logo